Oltási igazolások fordítása

Kedves Páciensek!

Az oltást igazoló kártyákról idegennyelvű (angol) másolatot, az az oltópont tud adni, ahol az oltás(okat) beadták, vagy fordítóirodában tudnak róla hiteles fordítást kérni, arról másolatot nekünk kiadni nem áll módunkban.

Akik pl. az Uzsoki kórházban kapták az oltásukat, az alábbi linken tudnak tájékozódni: UZSOKI

Amennyiben mi adtuk be az oltást, arról tudunk kétnyelvű másolatot adni, ebben az esetben kérem a honlap “Kérés küldése” menüpontban jelezze igényét és a következő rendelési időben érte lehet jönni.

Amennyiben oltóponton kapták az oltást, az oltás tényéről, típusáról, időpontjáról szóló igazolást tudunk csak kiadni, kétnyelvű másolatot nem, mivel nem mi végeztük az oltást. Amennyiben van erre vonatkozó formanyomtatványa, azt kérem kitöltve, rendelési időben hozza el és az adatok ellenőrzése után (EESZT) igazolom. Ha nincs konkrét formanyomtatvány, akkor a honlapom “Kérés küldése” menüpontjában jelezze igényét ilyen igazolásra és az EESZT-ben található adatok alapján a következp rendelésre elkészítjük.

Remélhetőleg hamarosan megszületik erre a központi megoldás és ügyfélkapus azonosítóval az eeszt-be belépve mindenki le fogja tudni tölteni magának az angol nyelvű igazolást.