Előjegyzés

A rendelésen, orvosi konzultáción való megjelenésre kizárólag előjegyzés alapján van lehetőség az alábbiak figyelembevételével!

Amennyiben kizárólag receptet szeretne felíratni, új panasza nincs, személyes, orvosi konzultációra nincs szüksége, panaszmentes állapotban oltás beadását kéri, vagy betegségéből teljesen meggyógyult és csak betegállománya lezárását kéri, igazolásra van szüksége, kérem a „Kérés” menüpontban található üzenetküldési mezőben küldje el, milyen receptekre, esetleg kontroll vizsgálatra beutalóra van szüksége, milyen oltást szeretne, meddig szükséges a betegállomány, igazolás! Az üzenetben kérem feltétlenül adja meg nevét és születési idejét, vagy TAJ-számát! A kért recepteket, beutalókat, táppénzes igazolásokat, igazolásokat rendelési időben a rendelőben átveheti, az oltást soron kívül beadjuk.

Ezekben az esetekben kérem NE használja az internetes előjegyzési rendszert és telefonon sem szükséges időpontot foglalni, csak jelezni, mire van szüksége!

Akut, új panaszok esetén, ha az internetes foglalási rendszerben nem lát szabad helyet, kérem telefonon (rendelési időben: 273-24-82), vagy e-mailben (kaprinai@lilinor-med.hu) jelentkezzen, hogy a panaszoknak megfelelő legrövidebb késéssel tudjunk időpontot adni. Az akut esetekre tartunk fenn szabad helyeket, amelyek az internetes rendszerben nem feltétlenül láthatók.

Minden esetben, amikor személyes orvosi konzultációra van szükség előjegyzés szükséges személyesen (rendelési időben), telefonon (rendelési időben), valamint interneten (a hét bármelyik napján, a nap 24 órájában).

Telefonos bejelentkezéshez a rendelő közvetlen számát használják (273-24-82), rendelési időben!

A telefonvonal terhelésének csökkentése és az Önök kényelme érdekében, kérem az online internetes előjegyzési rendszert részesítsék előnyben!

Az online előjegyzési rendszer használatának megkezdéséhez, kérem kattintson a jobb oldalon található „Időpont foglalása” gombra!

Amennyiben nem tudja hogyan kell használni az előjegyzési rendszert, vagy hiba lépett fel, elakadt az előjegyzési folyamat során, kérem nézze meg tájékoztatómat az előjegyzési rendszer használatáról melyet

IDE

kattintva érhet el!

Időpontot a szabad helyek függvényében az adott napra is tudnak foglalni, mindhárom foglalási mód esetében.